Over Reinier Beijer

Ik ben Reinier Beijer en woon al meer dan 20 jaar in Warnsveld, bij Zutphen. Met mijn opleiding aan de Middelbare Hotelschool in Wageningen heb ik de basis gelegd voor het horeca vak. In de jaren daarna heb ik in verschillende horecabedrijven gewerkt zowel in de keuken als, als gastheer. Ook ben ik jarenlang werkzaam geweest als accountmanager in de horeca-automatisering. Maar mijn passie voor de keuken en alles wat daarbij hoort, is altijd gebleven. Het geeft mij bijzonder veel voldoening mijn passie nu te mogen uitdragen in het maken van mooie en luxe hapjes.

Kok aan huis

Zo verzorg ik niet alleen luxe amuses en hapjes maar kan ik ook actief zijn als kok bij u thuis. Iedereen houdt wel van lekker eten maar niet iedereen deelt mijn passie om dit ook te willen bereiden. 

Hapjes op maat

Het unieke van De Hapjesmaacker is, dat ik niet groot denk maar juist mijn diensten wil aanbieden voor kleinere gezelschappen. Wanneer u thuis iets te vieren heeft, een verjaardag, een jubileum of gewoon een gezellige middag/avond met uw familie en/of vrienden of kennissen hebt, verzorg ik graag de lekkere en altijd bijzondere hapjes.  

 

Portfolio

Chocoladefestival Zutphen 2017
Opening Intercodam CILO Zutphen 2017
Presentatie Veste Zutphen oktober 2017
Expositie Marcel van Hoef


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Instagram